marți, 16 iulie 2013

THE FIRST TIME (PRIMA DATĂ), 2012

Pentru că titlul e unul potrivit pentru o primă recenzie, și pentru că l-am văzut aseară, hai să începem cu o producție de anul trecut care-i are în rolurile principale pe Dylan O′Brien (Teen Wolf) și pe Britt Robertson (defunctul Secret Circle).
Este o comedie romantică, să fie clar, chiar dacă încearcă să fie altceva - și nu zic că pe alocuri nu reușește, rămâne un rom-com. Dave (O′Brien) și Aubrey (Robertson) sunt la fel de simpatici și de talentați ca întotdeauna, plotul este consistent și filmul nu se trage înapoi în fața penibilului.
Ne amintim cu toții cum a fost ′′prima dată′′: straniu, multă stângăcie și emoții, deloc cum te așteptai, și ai rămas cu senzația aia de gol. Pentru c-ai pierdut ceva, te-ai transformat în altceva, sau așa credeai cel puțin.
Deci, să n-o mai lungim.
Dave este îndrăgostit de una din acele fete ridicol de frumoase care profită de tine doar pentru că ești atât de tâmpit încât stai și o asculți când are ea chef, aici sub forma lui Jane (Victoria Justice, Victorious). În timp ce Dave, ca un tocilar superb ce este își repeta discursul pentru virtuala lui Julietă o cunoaște pe Aubrey. Noua apariție e plină de caracter, de inteligență și, deși nu recunoaște, Aubrey este la fel de virgină ca Romeo al nostru.
Îmi place realismul dialogului, bine jucat din punctul meu de vedere. Umorul este prezent mulțumită lui O′Brien și a ciudatului prieten britanic, care împreună cu o namilă de culoare alcătuiesc ′′haita′′ lui Dave.
Nu vreau să stric filmul așa că nu o să vă spun nimic despre prima lor noapte împreună, acoperișuri, a doua noapte împreună, și tot ce se mai întâmplă. Îl recomand tuturor fanilor genului sau ai celor doi actori (care nu se fac de rușine), dar mai ales adolescenților. Povestea este drăguță, ei la fel, pasiunea este suficient de reală încât a pornit câteva zvonuri despre cei doi tineri actori.
Nota mea: 7,5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu